نویسنده = فدایی نوغانی، وجیهه
اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1394، صفحه 1-10

10.22104/jift.2015.125

وجیهه فدایی نوغانی؛ صدیقه مزینانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ عاطفه اسلامی مشکنانی؛ ابوالفضل میرزاده


بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع

دوره 2، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 59-70

10.22104/jift.2015.87

عاطفه اسلامی مشکنانی؛ وجیهه فدایی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ صدیقه مزینانی